wandafwerking

Wandafwerking laat u verrichten door Leeflang.

Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor wandafwerking? Dan bent u bij Leeflang aan het juiste adres. Leeflang is gespecialiseerd in schilderen en wandafwerking. Wij beschikken over een team van 15 vaste medewerkers die zich dagelijks bezig houden met onderhoud, renovatie en wandafwerking. Onze werkzaamheden strekken uit over de gehele randstad en op afspraak ook buiten de randstad.

voor wandafwerking bent u bij Leeflang aan het juiste adres. Om kwaliteit van het wonen te verbeteren is wandafwerking erg belangrijk. Daarnaast is kleur en materiaalkeuze van groot belang. Wij geven advies over de wensen van wandafwerking. Binnenschilderwerk is immers de conditie van uw buitenschilderwerk. Ook onderhoud aan de buitenzijde is van zeer groot belang. Kleine gebreken kunnen immers leiden tot grote.

Wilt u meer informatie over wandafwerking of bent u geintresseerd in wandafwerking bij Leeflang. Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte laten maken. Schildersbedrijf Leeflang doet veel aan wandafwerking in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Wandafwerking om de kwaliteit van het wonen te verbeteren.

Wenst u meer informatie te ontvangen over wandafwerking , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Wandafwerking