nieuwbouwschilder

U vindt uw nieuwbouwschilder bij Schildersbedrijf Leeflang

Bent u opzoek naar een nieuwbouwschilder . Schildersbedrijf Leeflang is in Lisserbroek gevestigd en heeft een vaste personeels kern van 15 schilders. Onze schilders zijn op alle facetten van de schilderswerkzaamheden bekwaam. Zo kunnen zij ook de binnen schilderwerken en de buiten schilderwerken onder handen nemen.

U vindt bij ons uw nieuwbouwschilder. Onze nieuwbouwschilder is een ervaren en vakbekwame schilder die breed inzetbaar is. De nieuwbouwschilder is actief in de randstad en op aanvraag buiten de randstad. Onze nieuwbouwschilder is werkzaam binnen kleine projecten, maar als nieuwbouwschilder zijn wij ook bekend op het terrein van de grootschalige projecten. Voor ieder nieuwbouw project kunt u bij ons terecht voor een nieuwbouwschilder.

Naast het schilderwerk van onze nieuwbouwschilder, kunt u ook voor glaswerk bij ons terecht. Ons bedrijf Glasservice Leeflang levert vele soorten glas en werkt veel met glas binnen nieuwbouwprojecten. Schildersbedrijf Leeflang is de nieuwbouwschilder in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

De nieuwbouwschilder voor ieder project

Wenst u meer informatie te ontvangen over nieuwbouwschilder, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Nieuwbouwschilder