buiten-schilder

De buiten schilder voor al uw schilderwerk aan en rond het huis

Schildersbedrijf Leeflang is een bedrijf wat zich buigt over vele soorten schilderklussen, zowel binnen als buiten het huis. Wij hebben een vaste personeels kern van 15 schilders, waaronder de binnen en buiten schilder. Schildersbedrijf Leeflang is de buiten schilder in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons als buiten schilder dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Onze buiten schilder komt bij u langs om met u uw schilderwerk langs te lopen. Onze buiten schilder is van vele markten thuis en kan dan ook vele diensten aanbieden. Zo schildert onze buiten schilder kozijnen, ramen en deuren in allerlei systemen, houten gevels of elementen en ook het schoonmaken en schilderen van stenen, gestuukte gevels of van andere materialen is een klus voor onze buiten schilder.

U kunt bij de buiten schilder doornemen wat er geschilderd moet worden, uit welke verf u kunt kiezen, uiteraard worden daarbij ook de uitgebreidde verfstalen bekeken, en wordt er een inventarisatie gemaakt van de onderhoudstoestand van uw woning. Dit alles loopt u samen met de buiten schilder door. Naast onze buiten schilder kunt u ook gebruik maken van de diensten van onze binnen schilders.

Voor al het onderhoud aan uw woning vraagt u naar de buiten schilder van schildersbedrijf Leeflang

Wenst u meer informatie te ontvangen over buiten schilder , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Buiten schilder