binnen-schilder

Ervaren en vakbekame binnen schilder

Het in Lisserbroek gevestigd schildersbedrijf Leeflang is een bekend bedrijf in de randstad. Wij hebben een team van 15 buiten en binnen schilder. Onze schilders zorgen voor een verzorgde en frisse uitstraling van uw woning. Met name de binnen schilder geeft uw woning een geheel andere woonsfeer. Wij houden ons bezig met onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Door onze flexibiliteit zijn wij instaat om al deze diensten aan te bieden op zowel grote- als kleine schaal.

Bent u opzoek naar een binnen schilder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze binnen schilder verzorgt zowel het schilderen van uw deuren, ramen, kozijnen en wanden. Alles kan, in overleg met de binnen schilder, in de kleuren en materialen naar uw wens geschilderd worden. Er zijn vele mogelijkheden, met name met de wanden, en er zijn ook honderden kleuren waar u uw keuze uit moet maken. Hierbij kan onze binnen schilder een advies geven. Zo maakt u de juiste keuze voor uw woning. Naast het creeren van een nieuwe woonsfeer, heeft het schilderen van de binnenzijde van uw gevelkozijnen, ramen en deuren ook invloed op de conditie van uw buitenschilderwerk. Als u de binnen schilder dit grondig laat verven en dit goed onderhoud blijft de conditie van uw kozijnen langer in goede staat.

Als u onze binnen schilder om onderhoudsadvies vraagt, kan hij ook advies geven over het glaswerk in uw huis. Wij leveren en plaatsen in samenwerking met Glasservice Leeflang ook glas. Schildersbedrijf Leeflang  voor al uw binnen schilder klussen in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

De binnen schilder creëert voor u een nieuwe woonsfeer

Wenst u meer informatie te ontvangen over binnen schilder , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Binnen schilder