schilderwerk

Laat uw schilderwerk perfect verzorgen

Schildersbedrijf Leeflang pakt groot en klein schilderwerk aan in uw woning. Wij realiseren vaak grote projecten schilderwerk, maar ook komen wij graag bij u thuis voor het kleine schilderwerk, zoals het schilderen van uw plafond van de badkamer. Wij voeren ons werk uit in de gehele randstad en soms, op aanvraag, daarbuiten.

Onze 15 schilders verzorgen binnen en buiten schilderwerk. Het schilderwerk binnen is met name voor het creëeren van de, door u gekozen, woonsfeer. Het schilderwerk buiten is erg belangrijk voor het onderhoud van uw ramen, deuren en kozijnen. Wat veel mensen niet weten is dat het schilderwerk van de binnenzijde van de kozijnen, ramen en deuren haast net zo belangrijk is voor de waarde van de buitenzijde.

Voor al uw schilderwerk sturen wij ervaren en vakbekwame erkende schilders die u ook van advies kunnen voorzien. Schildersbedrijf Leeflang  voor al uw schilderwerk in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Binnen en buiten schilderwerk voor het behoud van uw kozijnen, deuren en ramen

Wenst u meer informatie te ontvangen over schilderwerk , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Schilderwerk