schilderwerken

Laat uw schilderwerken over aan de ervaren schilders van Schildersbedrijf Leeflang

Schildersbedrijf Leeflang is een bedrijf wat zich bezig houdt met verschillende soorten schilderwerken. Wij zijn een flexibel bedrijf wat zich leent voor iedere opdracht rondom schilderwerken. Wij zijn actief in de randstad en, op aanvraag, daarbuiten. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine schilderwerken. Zowel binnen als buiten schilderwerken nemen wij op ons.

Voordat wij beginnen met de schilderwerken in of rond uw huis, komt een van onze schilders bij u langs om een inventarisatie van de schilderwerken te maken. Hierbij wordt u ook voorzien van informatie en desgewenst van advies, betreffende de te gebeuren schilderwerken.

Wij komen bij u voor alle schilderwerken, van het schilderen van het plafond van de douche tot het opschilderen van de gehele woning, zowel binnen als buiten. Schildersbedrijf Leeflang voor alle schilderwerken in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

U schilderwerken tot in de puntjes verzorgt

Wenst u meer informatie te ontvangen over schilderwerken , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Schilderwerken