schilder

Schilder nodig? Neem contact op met Leeflang.

Bent u opzoek naar een goede schilder? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Leeflang is een gespecialiseerd schilder werkzaam in onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Schilder Leeflang is erg flexibel waardoor wij zowel kleine als grote opdrachten tot een goed einde kunnen brengen. Heeft u interesse in Leeflang? Vraag dan gerust geheel vrijblijvend een offerte aan.

Schilder Leeflang staat klaar voor zowel binnen als buiten schilderwerk. Om de kwaliteit van uw woning te vergroten moet het interieur geheel aan uw wensen voldoen. De kleur en materiaalkeuze is daarbij van zeer groot belang. Schilder Leeflang geeft u graag advies bij deze situatie. Daarnaast is het onderhoud aan de buitenzijde van uw woning ook van groot belang. Onze vakbekwame en ervaren schilder kan u van dienst zijn bij schilderwerk aan de buitenzijde.

Leeflang kan u van dienst zijn met alle werkzaamheden waarbij een schilder nodig is. Of het nu gaat om het schilderen van kozijnen, ramen of deuren? Schilder Leeflang staat graag voor u klaar. Schildersbedrijf Leeflang is de schilder in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Schilder Leeflang staat voor u klaar.

Wenst u meer informatie te ontvangen over schilder leeflang , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Schilder