binnen-schilderwerk

Binnen schilderwerk voor een nieuw interieur

In Lisserbroek is ons binnen schilderwerk schildersbedrijf Leeflang gevestigd. Wij hebben een vaste personeels kern van 15 schilders. Deze vakbekwame en ervaren schilders komen bij u uw binnen schilderwerk verzorgen. Naast het binnen schilderwerk verzorgen wij ook het schilderwerk aan de buitenkant van en rondom uw woning. Wij hebben al vele binnen schilderwerk projecten gerealiseerd, onder andere in Ede, Wageningen en Vlaardingen. Voor al uw binnen schilderwerk zijn wij in vele plaatsen actief.

Om uw woonplezier te verhogen is het fijn als uw interieur aan uw wensen voldoet. Zo ook de kleuren in huis. Dit kunt u door middel van het binnen schilderwerk aanpassen naar uw voorkeur. Onze binnen schilders komen bij u langs om een inventarisatie te maken van het binnen schilderwerk en voorzien u van advies.

Naast al het binnen schilderwerk verzorgen wij ook het schilderwerk voor buiten uw woning. Zowel het binnen schilderwerk als het schilderwerk van de buitenboel is belangrijk om te onderhouden. Met name de kozijnen, ramen en deuren. Binnen schilderwerk doen wij in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Bent u toe aan vernieuwend binnen schilderwerk? Kom naar schilderbedrijf Leeflang

Wenst u meer informatie te ontvangen over binnen schilderwerk , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Binnen schilderwerk