schilderen

Schilderen? zowel binnen als buiten door Leeflang

Leeflang is gespecialiseerd in schilderen en beschikt over een team van 15 vaste, vakbekwame en ervaren schilders werkzaam in onderhoud en renovatie. Door onze flexibiliteit zijn wij in staat om zowel grote als kleine projecten tot een goed einde te brengen. Wij schilderen net zo makkelijke een plafond in de douche als dat wij een geheel nieuw project schilderen. Wij voeren ons werk in de gehele randstand, en soms daarbuiten.

Onze 15 schilders, schilderen zowel binnen als buiten. Voordat wij beginnen met schilderen komen wij bij u langs voor inventarisatie. Naar aanleiding van deze inventarisatie kan bekeken worden wat onze schilders allemaal moeten schilderen. Daarna wordt een samen met u een plan vak aanpak gemaakt, waaruit blijkt wat op korte termijn gedaan moet worden en wat eventueel uitgesteld kan worden.

Voor alle soorten schilderwerkzaamheden waar u een schilder voor nodig heeft, staan Leeflang klaar. Wij schilderen zowel binnen als buiten. Wilt u uw woning laten schilderen door Leeflang? Neem dan contact met ons op. Schildersbedrijf Leeflang schildert in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Schilderen bij Leeflang

Wenst u meer informatie te ontvangen over schilderen , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Schilderen