schildersbedrijf

Schildersbedrijf Leeflang AF Erkend

Schildersbedrijf Leeflang is een schildersbedrijf in Lisserbroek dat werkzaam is in de randstad. Ook ver buiten de randstad komen wij onze diensten verrichten op aanvraag. Zo zijn wij onder andere actief geweest in Ede, Wageningen en Vlaardingen. Onze diensten bestaan uit alle soorten schilderwerk, zowel binnen als buiten. Wij proberen een zo all-round mogelijk schildersbedrijf te zijn.

Ons schildersbedrijf bestaat uit 15 schilders die zowel binnen als buiten schilderwerk verzorgen. Zo schilderen wij kozijnen, ramen en deuren in allerlei systemen. Ook houten gevels en elementen, gestuukte gevels en stenen bewerkt ons schildersbedrijf. U kunt bij ons ook terecht voor het nodige advies. Wij adviseren u graag omtrent de afwerking van kozijnen, deuren, ramen en wanden. Als schildersbedrijf hebben wij al vele projecten gerealiseerd. Zo zijn er verschillende projecten door ons schildersbedrijf Leeflang gerealiseerd in Ede, Wageningen, Vlaardingen, Petten en Amsterdam.

Naast ons schildersbedrijf is er ook Glasservice Leeflang die u haar diensten aan biedt op het gebied van glaswerken. Schildersbedrijf Leeflang werkt in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons schildersbedrijf dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Schildersbedrijf Leeflang voor perfect onderhouden schilderswerk

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons schildersbedrijf , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Schildersbedrijf