buiten-schilderwerk

De schilder voor al uw buiten schilderwerk aan en rond het huis

Schildersbedrijf Leeflang is een bedrijf wat zich richt op vele soorten schilderklussen, zowel binnen als buiten uw huis.Ons bedrijf bestaat uit een vaste kern van 15 schilders die zich met name op buiten schilderwerk richten. Schildersbedrijf Leeflang voor al uw buiten schilderwerk in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Het buiten schilderwerk is van groot belang voor het onderhoud van uw woning. Onze schilders zijn ervaren en vakbekwame erkende schilders die het buiten schilderwerk perfect verzorgen. Met goed onderhouden buiten schilderwerk kan uw woning zijn waarde behouden. Hiervoor moet uw buiten schilderwerk wel regelmatig bijhouden. Onze schilders maken met u een inventarisatie van de onderhoudstoestand van uw woning en maken aan de hand daarvan een plan van aanpak voor uw buiten schilderwerk.

Onder het buiten schilderwerk valt onder andere het schilderen van kozijnen, ramen en deuren in allerlei systemen, het schilderen van houten gevels en elementen en het schoonmaken en schilderen van stenen, gestuukte gevels. Onze schilders richten zich veelal op buiten schilderwerk, maar ook voor het binnen werk kunt u een beroep op ons doen.

Buiten schilderwerk, voor het behoud van uw woning

Wenst u meer informatie te ontvangen over buiten schilderwerk , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Buiten schilderwerk