af-erkend

AF erkend bedrijf biedt de beste kwaliteit! 

Bent u opzoek naar AF erkend vakmanschap? Dan ben u bij Leeflang aan het juiste adres. Leeflang is gespecialiseerd in diverse soorten schilderswerkzaamheden en is AF erkend. Kwaliteit komt met een AF erkend schilder in alle opzichten beter uit de verf. Leeflang heeft 15 vaste schilders in dienst die voor zowel onderhoud als renovatie voor u klaar staan.

Wat zijn de voordelen van een AF erkend schilder zoals Leeflang? U krijgt gedegen advies over kleuren en materialen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van professionele verfsystemen. En daarnaast krijgt u bij een AF erkend schildersbedrijf 2 jaar garantie op buitenwerk en 4 jaar garantie op binnenwerk. Wilt u advies over kleuren en materialen? Dan staat Leeflang graag voor u klaar.

AF erkend schildersbedrijf Leeflang biedt gegarandeerd de beste onderhoudsspecialisten voor uw huis. Voor meer informatie over AF erkend bedrijf Leeflang kunt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Schildersbedrijf Leeflang is AF Erkend en werkt in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

AF erkend schildersbedrijf Leeflang

Wenst u meer informatie te ontvangen over AF erkend , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Af erkend