nieuwbouw-schildersbedrijf

Nieuwbouw schildersbedrijf Leeflang

Schildersbedrijf Leeflang in Lisserbroek bestaat uit een team van 15 erkende schilders. Onze schilders zijn ervaren en vakkundige schilders die van alle markten thuis zijn. Wij zijn een onderhoud, renovatie en nieuwbouw schildersbedrijf wat zich in de gehele randstad bezig houdt met ons vak. Ook buiten de randstad zijn wij, als nieuwbouw schildersbedrijf en particulier schildersbedrijf, op verzoek actief.

Wij zijn één van de vele nieuwbouw schildersbedrijf van de regio. Wat ons anders maakt dan de andere bedrijven is onze samenwerking met glasservice Leeflang. Naast een nieuwbouw schildersbedrijf kunnen wij met glasservice Leeflang ook nieuwbouw beglazing verzorgen. Ook zijn wij een flexibel bedrijf met onze 15 schilders. Hierdoor kunnen wij zowel kleine als grote projecten rondom de activiteiten van een nieuwbouw schildersbedrijf verwerken. Wij trachten hierbij, als nieuwbouw schildersbedrijf, om de kwaliteit van het wonen te verbeteren. Verder proberen wij, als nieuwbouw schildersbedrijf, zoveel mogelijk service te bieden aan, zowel de nieuwbouwprojecten als particulieren.

Ons nieuwbouw schildersbedrijf houdt zich bezig met het schilderen van kozijnen, ramen, deuren, houten en gestuukte gevels en nog veel meer. Schildersbedrijf Leeflang werkt in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor nieuwbouw schildersbedrijf

Wenst u meer informatie te ontvangen over nieuwbouw schildersbedrijf , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Nieuwbouw schildersbedrijf