schilders

Schilders voor onderhoudswerkzaamheden. 

Leeflang heeft vaste personeelskern van 15 schilders die zich dagelijks bezig houden met onderhoud, renovatie en nieuwbouw schilders werken. Leeflang is zeer flexibel en staat voor zowel kleine als grote projecten dagelijks klaar. Onze schilders schilderen net zo makkelijk een plafond als dat wij grote nieuwbouw projecten realiseren. Onze werkzaamheden strekken zich uit in de gehele randstad en tot ver daarbuiten indien nodig.

Voor schilder onderhoud aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde van uw woning, staan onze schilders dagelijks klaar. Om kleine gebreken te voorkomen is onderhoud aan uw woning zeer belangrijk. Onze ervaren en vakbekwame schilders kunnen schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning perfect verzorgen. Eerst maken wij samen met u een inventarisatie van de onderhoudstoestand van uw woning. Daarna kan er gekeken worden wat er allemaal gedaan moet worden. Onze schilders maken dan een plan van aanpak over de activiteiten en de tijd waarbinnen dit gedaan moet worden.

Voor alle soorten werkzaamheden waar schilders bij nodig zijn, bent u bij Leeflang aan het juiste adres. Onze schilders geven graag vrijblijvend advies over de werkzaamheden, kleuren en materialen. Bent u geintresseerd? Neem dan gerust contact op met Leeflang. De schilders van Schildersbedrijf Leeflang werkt in de regio van de Bollenstreek en het Haarlemmermeer. U kunt ons dan ook o.a. vinden in de volgende plaatsen: Lisse, Nieuw Vennep , Sassenheim en Hillegom

Schilders bedrijf Leeflang staat voor u klaar

Wenst u meer informatie te ontvangen over schilders , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Stel uw vraag

Schilders